Posebne “pseće pive i pizze” sve su popularniji dio Hrvatske turističke ponude

Je li vas ikad na plaži, nakon cjelonoćne pijanke, u osvit zore, lizanjem po licu probudio vaš zabrinuti četveronožni ljubimac, nakon čega ste pomislili: “‘Bemti, kako bi bilo dobro da on i ja sad možemo zajedno nešto popit’ i pojest’ da se oporavim”? Ako jeste, imamo super vijesti za vas! 😀

Šalu na stranu, naši ugostitelji zadnjih godina na moru doista sve hrabrije uvode inovativne ponude za domaće i strane turiste. Tako u nekim našim primorskim gradovima sve traženija postaje takozvana plaža za pse, službenoga naziva Monty’s Dog Beach House & Bar.

Pseća plaža 2
Foto: Facebook/Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica

O čemu se radi? Monty’s vam je plaža na koju možete otići zajedno sa svojim slatkim lajavcem bez da vam ikakva baba skida sve po spisku jer će joj “vaš džukac ujesti dite”. No, ne da su ovdje psi samo dobrodošli, već se skupa s njima na ovim posebnim plažama možete počastiti i gastronomskim specijalitetima za ljude i za pse (svakome po vlastitome ukusu, je li).

Pseća piva, pizza, sladoled… Pasji život!

Pseća plaža 3
Foto: Facebook/Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica

Monty’s Dog Beach House & Bar već neko vrijeme postoji u Crikvenici, a ovih se dana otvara i na Rabu. Na ovoj plaži vaš ljubimac može se brčkati i častiti se psećim pivom od pilećeg i povrtnog temeljca, zatim psećim sladoledom, pizzom, čipsom, kolačima… Nema što, i mnogi bi čovjek poželio ovakav pasji život!

Pseća plaža 4
Foto: Facebook/Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica

Uz to što mogu do iznemoglosti puniti trbuhe, na Monty’s plaži psi na raspolaganju imaju i pregršt igračaka, te ostale plažne rekvizite potrebne za njihov ugodan boravak na vrućini (suncobrani, posude s vodom i slično).

Pseća plaža 5
Foto: Facebook/Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica

Odaziv na ovu ponudu za sad je, priča se, vrlo pozitivan, a projekt na sva usta hvale i naše turističke zajednice. Tako je Monty’s Dog Beach House & Bar-u 2016. godine dodijeljeno 3. mjesto za “plažu godine” u izboru Hrvatske turističke zajednice.

Ako volite partijati, a istovremeno ste i nerazdvojni od svoga dlakavca, sada znate kamo se ove godine trebate zaputiti. 😉

***

Preporučeni tekst: Ljetna moda za vampire: od sad na plažu možete i u – lijesu!

Bizarno, Lifestyle, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *