Ljetna moda za vampire: od sad na plažu možete i u – lijesu!

Modni trendovi i estetski ukus uglavnom si pašu kao vrag i tamjan – nimalo. No, kad vidite što je jedan dizajnerski duo osmislio kao modni dodatak za skorašnji posjet na plažu, zaključit ćete da dosad još niste vidjeli ništa!

Naime, dizajnerski dvojac Andrew Greenbaum i Ian Felton osmislili su “šik, će-će i trendi” mrtvački kovčeg na napuhavanje koji će vam zagarantirati da se za vama ovog ljeta okreću sve glave na plaži.

Vjerujte, okretat će se. Samo je pitanje što će si pritom o vama misliti.

Lijes-luftić 1
Foto: Instagram/andrew_greenbum

Radi se o “luft-madracu” doslovno oblikovanom poput lijesa. Na promotivnim fotkama ovog proizvoda može se vidjeti da je trenutni prototip ružičaste boje, a bome i poput pravog mrtvačkog kovčega ima i pomični poklopac tako da se možete i doslovno “sahraniti” plutajući na vodi.

Zvuči kao odlična ideja, ne? Odete na plažu, svi se okreću za vama, a vi, umjesto da pri kupanju uživate u predivnom pogledu na pučinu poput kakvog luzera, zatvorite se u napumpanu ružičastu kutiju i ne vidite ništa! 😀 Memento mori, “Sjeti se smrti”, čak i na godišnjem odmoru. Genijalno!

Lijes-luftić 2
Foto: Instagram/andrew_greenbum

Želite li kupnjom ovog luftića razgaliti vaše gotičarsko srce, znajte da ovaj proizvod za sad postoji samo kao prototip, no dizajneri Andrew i Ian veoma su zagrijani da ga uskoro plasiraju na tržište. Pri tom im, naravno, treba keša. Trenutno razmišljaju o pokretanju kickstarter web kampanje kako bi prikupili još 15 000 dolara, koliko im treba da bi se mogli baciti na prodaju ovog morbidnog plažnog rekvizita.

Lijes-luftić 3
Foto: Instagram/andrew_greenbum

Ako vas je ova ideja upravo raspametila, vrebajte na daljnje obavijesti na njihovim društvenim mrežama pa im pomozite ostvariti njihov poduzetnički “mokri san”.

Preporučeni tekst: Kulinarske delicije prerušene u otpad! Hmm, pohvale kuharu?

Jeste li znali?!, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.