Najsramotniji pokušaji kuhanja romantičnih večera ikad zabilježeni kamerom

Jeste li ikad pokušali nešto skuhati, recimo za romantičnu večeru, samo da biste završili s tanjurom punim nečega toliko sramotnog što ne samo da nitko ne bi trebao jesti, već biste najrađe da to nitko nikad niti ne vidi?

E pa, ljudi iz našeg današnjeg priloga imaju slična iskustva, samo što su oni svoju kulinarsku sramotu odlučili podijeliti s cijelim svijetom!

Kuharske katastrofe 2
Foto: Facebook/Cooking for Bae

Najgore od najgoreg iz kuhinje

Danas ćemo posjetiti još jedan urnebesan konceptualni račun na Instagramu i Facebooku. Ova stranica, pod nazivom Cooking for Bae (Kuham za partnera) sadrži fotografije nekih od najsramotnijih i najurnebesnijih kulinarskih pokušaja ikad ovjekovječenih kamerom.

Koliko je moguće vidjeti iz opisa stranice, posjetitelji sami šalju fotke svojih kulinarskih katastrofa, a administratori onda biraju najbolje, to jest najgore, i dijele ih sa svijetom.

Kuharske katastrofe 3
Foto: Facebook/Cooking for Bae

Ne samo da su neki ovih kuhara potpuno podbacili u tehničkoj izvedbi (tanjuri puni pougljenjene hrane), već su neke od samih zamisli koje su nam ovdje prezentirane dovoljne da se zapitamo nisu li njihovi kreatori načeli bocu romantičnog vina i mnogo prije nego li su počeli kuhati.

Kuharske katastrofe 4
Foto: Facebook/Cooking for Bae

Od hrane koja doslovno izgleda kao izmet, do peciva nadjevenih cijelim ribama, gulaša začinjenih jagodama i tanjura punih odvratne kaše koja podsjeća na zatvorsku hranu – to je tek početak nevjerojatnih kuharskih ideja i izvedbi koji vas ovdje očekuju. Istina, ako ste pri zdravoj pameti, nećete pokušati prisvojiti niti jedan od ovih recepata. Ali možete se bar dobro nasmijati i osjetiti se malo samopouzdanije kad su u pitanju vaše vještine za štednjakom. 😀

Da biste pogledali još kuharskih užasa sa stranice Cooking for Bae kliknite na našu malu best of galeriju u nastavku. Ako vam ni to nije dosta (nama ne bi bilo), od srca preporučujemo da ih posjetite na Fejsu i Instagramu i zagrcnete se od istovremenog gađenja i smijeha!

***

Preporučeni tekst: Mačke koje uživaju u životu superzvijezda i bogatih gangstera

Lifestyle, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *