Mačke koje uživaju u životu superzvijezda i bogatih gangstera

S obzirom na to da je nedjelja, a iza nas je vikend preko kojeg se većina nas propisno uništila na raznim izlascima – danas ćemo početi u nešto opuštenijem tonu. Kako biste prikratili nedjeljne sate prožete nepodnošljivom vrućinom, glavoboljom i žgaravicom, predlažemo da zavirite u fascinantan svijet gangsterskih mačaka! 😀

Gangsta mačke 2
Foto: Instagram/cashcats
Gangsta mačke 3
Foto: Instagram/cashcats

U poplavi raznih originalnih, bizarnih i neobičnih sadržaja na društvenim mrežama, može se naći zanimljivih slikovnih sadržaja za idućih devet života. Tako se netko sjetio napraviti mrežni profil koji se specijalizirao isključivo za objavljivanje fotki mačaka koje uživaju sve blagodati raskošnog života superzvijezda i gangstera.

Gangsta mačke 4
Foto: Instagram/cashcats
Gangsta mačke 5
Foto: Instagram/cashcats

Mačke na ovim fotografijama valjaju se u novcu, nose zlatne lance i šminkerske naočale, razmetno poziraju s nakitom, pištoljima i svežnjevima raznih valuta. Rezultat ovih neobičnih foto seansi očekivano je urnebesan!

Sve ove neodoljive fotke potječu s Instagram-profila po imenu “cashcats“. Da iza ovog profila stoji netko tko voli dobru zaje*banciju a istovremeni i mari za mačke, jasno je kada otkrijete da je ovaj profil povezan s Instagram-profilom skloništa za napuštene mačke u Brooklynu.

Gangsta mačke 6
Foto: Instagram/cashcats
Gangsta mačke 7
Foto: Instagram/cashcats

Fotke “gangsterskih mačaka” uglavnom osiguravaju sami sljedbenici ovog profila, šaljući fotke svojih razmaženih ljubimaca-superzvijezda putem web obrasca na internetskoj stranici cashcats.biz. Pritom je odlično vidjeti i kako u uputama stoji i napomena ljudima da ne šalju nikakve fotke u svrhu čijeg snimanja su životinje bile maltretirane.

Gangsta mačke 8
Foto: Instagram/cashcats
Gangsta mačke 9
Foto: Instagram/cashcats

U svakom slučaju, odlična je stvar vidjeti da se netko na ovako originalan način sjetio promovirati udomljavanje mačaka! Ako imate fotke svoje četveronožne ljubimice koja živi zvjezdani život a-la Snoop Dogg i te fotke jedva čekate podijeliti sa svijetom, sada znate na koju adresu se trebate obratiti. 😀

***

Preporučeni tekst: Naučite mačji jezik!

Lifestyle, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *