U Zagrebu od danas izložba gigantskih kreacija od Lego kockica!

Dobra vijest za sve klince i njihove roditelje koji još uvijek odbijaju odrasti! Za nekoliko dana Zagreb će ugostiti jedinstvenu izložbu kolosalnih skulptura načinjenih isključivo od Lego kockica!

Izložba kocaka 2
Foto: Facebook/Izložba kocaka

Ova jedinstvena izložba, znakovito nazvana “Invazija giganta”, garantirano će zavrtjeti glavom velikih i malih posjetitelja. Otvara se na Zagrebačkom velesajmu već danas, dana 4. 8. 2018. Ipak, ako ste ove subote baš jako zauzeti, nemate brige jer će izložba ostati u Zagrebu sve do 30. 9.

Izložba kocaka 3
Foto: Facebook/Izložba kocaka

Ova Međunarodna izložba modela od Lego kocaka imat će preko stotinu velikih kreacija. Najveće atrakcije uključuju repliku famoznog Titanica veliku čak 11 metara, Batmobil u realnoj veličini (!), statue poznatih svjetskih ličnosti i popularnih superheroja, likove iz poznatih bajki, kockaste rekonstrukcije poznatih građevina i umjetničkih slika, edukativne izloške o ljudskoj anatomiji i slično.

Izložba kocaka 4
Foto: Facebook/Izložba kocaka

Ovu izložbu, od koje se fasciniranim posjetiteljima čeljusti obično objese sve do poda, upriređuje još od 2013. godine tvrtka Wystawa Klocków. Na postavljanju izložbe radi stotinjak osoba, a pojedini izlošci su sastavljeni od zabezeknjujućih 900 000 Lego kockica!

Izložba kocaka 5
Foto: Facebook/Izložba kocaka

Izložba će na našem Velesajmu biti otvorena od ponedjeljka do petka od 10 do 21 sat. Za ulaznice u ljetnom terminu do 31. kolovoza morat ćete izdvojiti 30 kuna od 10 do 15 sati i 35 kuna od 15 do 21 sat. Vikendom će ulaznice pak cijelo vrijeme, od 10 do 21 sat, koštati 35 kuna, prenosi Tportal.

***

Preporučeni tekst: U HDLU-u izložba umjetničkih instalacija nadahnutih psihoanalizom

Najave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.