Viralna snimka: Spaljeni lik pokušava vrtlariti napušen od žalfije!

Kad jednom nešto objavite na internetu, to ostaje na njemu vječno! Tako ćemo se danas zajedno podsjetiti nekih urnebesnih viralnih snimki još iz 2008. godine.

Na tim snimkama jedan mladić nastoji obavljati svakodnevne i rutinske poslove pod utjecajem psihoaktivne žalfije. Da nam je samo znati je li u međuvremenu požalio što je objavio ove snimke? Ili je možda ispravnije zapitati – sjeća li se uopće da ih je objavio?

Ove urnebesne i pomalo tužne snimke izvorno su objavljene na YouTube kanalu pod nazivom “letsGOtoCLASS”. Kanal je, izgleda, prestao dodavati nove sadržaje još prije koje dvije godine. No, ekipi koja stoji iza ovog projekta jedna od omiljenih zanimacija bila je napušiti se psihoaktivnom vrstom žalfije (znanom kao “Salvia Divinorum”) i zatim pokušati obaviti jednostavne, svakodnevne zadatke.

Ne zna na kojem je planetu!

Tako na prvoj snimci možemo vidjeti našeg psihodeličnog protagonista kako pokušava vrtlariti pod opojnim utjecanjem žalfije. Nakon što povuče par dimova iz svog bonga, njegove kretnje i govor postaju sve usporenije, sve dok za nekoliko sekundi u potpunosti prestane biti svjestan na kojem se planetu nalazi.

Lik nakon toga pokušava zamahnuti vrtlarskom lopaticom, no na kraju se samo mlitavo svali na pod i počne se nesuvislo hihotati. Zatim neko vrijeme zuri ravno ispred sebe, kao da više nije prisutan u ovoj našoj stvarnosti, očito zaboravljajući da je namjeravao vrtlariti.

No, ovaj ljubitelj žalfijinih isparavanja ima još sličnih videa. U jednom od njih pokušava napisati pismo američkom kongresmenu o neštetnom djelovanju žalfije. Naravno, pritom bivajući – pogodili ste – užasno napušen od žalfije. Nakon napisanog uvodnog pozdrava, mladić se jednostavno počne valjati po kauču i urlati od smijeha, nesuvislo šarajući po papiru. Na kraju videa vidimo njegov krajnji proizvod – “pismo” za kongresmena koje izgleda kao da ga je pokušalo napisati dijete od tri godine. Da stvar bude smješnija, naš protagonist na kraju i pošalje svoju sramotnu pošiljku Kongresu.

U jednom od idućih videa isti lik želi voziti auto pod utjecajem žalfije, no na sreću po njega i ostale sudionike prometa, ni ne uspije upaliti auto nego ostatak videa provede gledajući golubove kroz vjetrobransko staklo i hihoćući se.

E sad, ako su vam ovi retro viralni videi bili zabavni kao i nama, jedno stvar ipak ne smijete smetnuti s uma. A to je – ne pokušavajte i sami pušiti žalfiju! Postoje indikacije da konzumiranje žalfije kao rekreativne droge ozbiljno ugrožava vaše psihofizičko zdravlje. Umjesto toga, radije uživajte u videima na YouTubeu u kojima ljudi čine razne glupe i potencijalno opasne stvari tako da ih vi ne biste morali isprobavati.

***

Preporučeni tekst: Predstavljamo vam indijskoga boga marihuane!

Lifestyle, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *