Uskoro prvi američki bordel isključivo s neživim silikonskim lutkama

Najstariji zanat na svijetu, nije teško za pretpostaviti – nikad neće izumrijeti. No, možda da se kanadskim svodnicima i prostitutkama ovih dana ipak malo tresu gaće zbog konkurencije, jer najavljeno je skoro otvaranje prvog kurvinjaka u Sjevernoj Americi u kojem će goste “usluživati” isključivo nežive silikonske lutke.

Silikonski bordel, u punom smislu riječi

Ovaj neobičan bordel imena Aura Dolls otvorit će se u jednom shopping centru u kanadskom gradu Torontu, a oglašava se kao prva ustanova ovakve vrste u Sjevernoj Americi. Voditelji ovog objekta ističu kako je glavna pogodnost seksa s neživim lutkama u njihovim  ustanovama ukidanje ograničenja koja vas zauzdavaju prilikom intimnog odnosa sa živom osobom.

Ne znam za vas, no meni ovo zvuči kao otvoreni poziv za manijake neka dođu i “puste s lanca” svoje seksualne frustracije iživljavajući se na seks-lutkama. Stoga bih se suzdržao od tvrdnje da u Aura Dollsu imaju sluha za odgovoran marketing.

Sex lutka 3
Foto: Facebook/Ai Love Dolls

Iz marketinga ove ustanove poručuju da njihov bordel neće sadržavati žive prostitutke, kao ni živo osoblje, te da je stoga vrlo malo vjerojatno da ćete tijekom svoga posjeta Aura Dollsu naletjeti na i jednu drugu živu osobu. Pretpostavljam da to znači kako će cijela usluga funkcionirati po principu “samousluživanja” (promišljena i djetinjasta igra riječi, tako je!) 😉

Za seksualne usluge s lutkama predviđene su tarife koje se kreću od 60 do više od 700 dolara. Iz bordela obećavaju i kako će se svaka lutka nakon posjeta temeljito raskužiti i očistiti za iduću mušteriju.

Seks lutka 2
Foto: Facebook/NaughtyDolls.co.uk

Simptom modernoga otuđenja?

Iako je ovo prvi bordel ovog tipa na američkom kontinentu, prvi bordel isključivo s lutkama otvoren je još prošle godine u Njemačkoj.

Ne znam što vi osobno mislite o ovoj temi, ili o temi kurvinjaka općenito. Pa ipak, izrazit ću tek svoje mišljenje da je pojava ovakvih ustanova slika i prilika stanja otuđenosti koje vlada suvremenim svijetom. Naime, toliko smo se otuđili jedni od drugih da ne želimo imati posla s drugim ljudima čak ni za vrijeme seksualnog odnosa.

***

Preporučeni tekst: Lista najpametnijih porno zvijezda s akademskim titulama

Lifestyle, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *