Zagreb je dobio svoj prvi hotel za biljke!

Jeste li čuli dobru vijest? Ovog ljeta prilikom odlaska na godišnji vaše kućne biljke više ne morate ostaviti na milost i nemilost vrućinama! Od sad postoji netko tko će se umjesto vas brinuti o njima.

Neki ljudi jednostavno imaju nos za samopromociju i svaka im čast na tome. Oni mogu doslovno bilo što pretvoriti u odličan marketing, što dokazuje da su prilike za poslovni uspjeh posvuda oko nas, samo ih neki od nas vide, a drugi ne. Tako je Zagreb nedavno dobio i svoj prvi “hotel za biljke”.

Hotel za biljke 1
Foto: Facebook/Kino EUROPA

O čemu se radi? Originalni umovi zaposlenika zagrebačkog Kina Europe dosjetili su se ponuditi ljudima usluge čuvanja i njegovanja njihovih biljaka dok su oni preko ljeta na godišnjem odmoru. Jer, budimo realni, koliko vam se puta dogodilo da otputujete na duže vrijeme a po povratku kući dočeka vas potpuni pomor kućne flore?

Prvi “biljni hotel” otvorio se u sklopu popularnog zagrebačkog Kina Europa. Tako ovog ljeta možete svoje paprati, fikuse, i sobno grmlje ostaviti u predvorju Kina Europa (i ne, onaj ilegalni zasad vutre koji držite u podrumu nije dobrodošao!). Osoblje tzv. “Hotela za biljke Europa” će se u vašem odsustvu brinuti o vašem bilju i redovito ga zalijevati.

Hotel za biljke 2
Foto: Facebook/Kino EUROPA

Najbolje od svega? Za vaše biljke Europa će se brinuti potpuno besplatno! 

Ako skoro idete na godišnji i trebate nekog da vam pričuva kakvu biljčicu, više informacija možete doznati javljanjem na mail info@kinoeuropa.hr.

***

Preporučeni tekst: Evo što bi vam se dogodilo da dugoročno jedete samo krumpir

Lifestyle, Priča dana, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.