Soul Soup Stories: blog za nahraniti dušu

U samom početku, dok sam razrađivao koncept za Kurziv.net, riješio sam sa sobom da će ova stranica, između ostaloga, služiti i za davanje prostora mladim, samoinicijativnim kreativcima o kojima i tako prerijetko slušamo. U tom duhu nastavljamo i danas. Predstavljam vam blog mlade zagrebačke kreativke nazvan Soul Soup Stories!

Ovaj zabavni, duhoviti i informativni blog vodi talentirana spisateljica, putnica i gastro-entuzijastica Sanja Smiljanić. Svoju stranicu opisuje kao virtualni spomenar te kao mjesto na koje mogu navratiti svi ljudi željni “okrepe za dušu”, to jest pojedinci koji cijene uživanje u onim dragocjenim svakodnevnim sitnicama koje život znače!

Soul Soup Stories 1
Foto: Sanja Smiljanić

Na ovom blogu (koji, usput rečeno, pršti od kreativnosti) tako je moguće naći recepte za primamljive home made gurmanske akrobacije, jednako kao i recenzije restorana, zatim putopise iz raznih domaćih i stranih krajeva, prikaze filmova i serija, autoričine književne uratke, kao i neke njezine svakodnevne misli i komentare koji savršeno zaokružuju koncept ove stranice.

Soul Soup Stories 2
Foto: Sanja Smiljanić

Soul Soup Stories – blog s karakterom

Jer, po čemu se Soul Soup Stories razlikuje od sličnih stranica? Prvenstveno po velikoj dozi autoričine osvajajuće osobnosti koja je prisutna u svakom tekstu. Vidljivo je da Sanja piše “za svoj gušt”, te da ne pokušava praviti biznis od svog pisanja već se njime naprosto “hrani”, baš kao krepkom juhom (za dušu)!

Soul Soup Stories 3
Foto: Sanja Smiljanić

Prilozi na stranici Soul Soup Stories tako su ciljano subjektivni. Čitajući Sanjine prikaze, putopise i recenzije imate osjećaj kao da zapravo razgovarate s prijateljicom koja dijeli s vama neke ključne interese. Njezino pisanje je razigrano te puno duha i strasti, a to je mnogo više nego li se može reći i za većinu današnjih profesionalnih tipkala.

Soul Soup Stories 4
Foto: Sanja Smiljanić

Zbog svega navedenog, Soul Soup Stories spada u jedan od onih rijetkih blogova koji se ističu među prosjekom. Ako tražite preporuke tipa “o kojoj biste seriji idućoj mogli postati ovisni”, željni ste doznati kakav dojam na posjetitelja ostavljaju pojedini restorani, ili pak imate potrebu pročitati kvalitetnu putopisnu prozu ili fikciju, toplo vam preporučujem da probate Sanjinu “juhicu za dušu” i dan će vam odmah postati podnošljiviji!

***

Preporučeni tekst: Mladi genijalac u Zagorju je otvorio interaktivni Park znanosti

Lifestyle, Priča dana, Zanimljivosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.