Proglašenje pobjednika 1. nagradne igre Kurziv.net-a!

Dana 29. 7. 2018. objavljena je prva nagradna igra za čitatelje Kurziv-neta. Danas s velikim zadovoljstvom napokon i proglašavamo pobjednika!

Podsjetimo, u 1. od (nadamo se, mnogih) Kurzivovih nagradnih igara, čitatelji su mogli osvojiti odličnu zbirku znanstvenofantastičnih i horor priča Sfumato. Cijeli tekst natječaja objavljenog na Facebooku glasio je:

“Kurziv.net vam daje šansu za osvajanje besplatne knjige! Radi se o prošlogodišnjoj zbirci najboljih hrvatskih SF i horor priča u izdanju udruge Sfera. U knjizi su zastupljeni i mladi autori, kao i književne veličine poput Darka Macana! Sve što trebate učiniti kako biste sudjelovali jest tagirati troje ljudi koji još ne znaju za Kurziv.net u komentaru ovog posta. Ako u nagradnom izvlačenju izaberemo baš vas, knjigu vam šaljemo poštom na kućnu adresu. Sretno! 🤩 “

S radošću vas obavještavamo da se za osvajanje nagrade prijavilo čak 45 osoba! No, pobjednik može biti samo jedan… Ipak, ostali sudionici ne trebaju biti razočarani jer ovo nikako neće biti jedina nagradna igra na Kurziv.net-u. Svi koji nisu imali sreće ovog puta uskoro će imati novu šansu za osvajanje zanimljive literature.

Kurziv prva nagradnjaca
Foto: Kurziv.net

Kako bi izvlačenje pobjednika bilo što poštenije i transparentnije, odlučili smo se poslužiti tehnologijom. Tako smo uz pomoć internetske stranice wheeldecide.com konstruirali malo “kolo sreće” vrtnjom kojega je bilo odlučeno o pobjedniku. Vrtnju kola s imenima natjecatelja snimalo se programom za snimanje zaslona računala naziva Icecream Screen Recorder. U nastavku vam prilažemo snimku izvlačenja koju možete preuzeti i pogledati na svome računalu.

Video: Izvlacenje dobitnika 1. nagradne igre Kurziv.neta

Čestitamo sretnoj dobitnici Sanyi Filipovic!!

Molimo dobitnicu da nam putem maila redakcija@kurziv.net ili putem Facebook inboxa javi poštansku adresu na koju joj možemo poslati osvojenu knjigu!

Još jednom, svima ostalima mnogo hvala na sudjelovanju i podršci ove stranice. Nagradit ćemo nekoga od vas vrlo skoro u još jednom izdanju naše nagradne igre. Zato nas nastavite pomno pratiti na Fejsu kako vam idući natječaj ne bi promaknuo!

Čitamo se <3

– vaš Kurziv.net

***

Preporučeni tekst: 5 knjiga za plažu koje nećete pronaći ni na jednoj drugoj listi preporuka!

Boemski kutak, Književnost

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *