Pišete i imate manje od 35 godina? Predstavite svoj rad na 3. Piščevoj noći u Vinylu!

Godina se napokon bliži kraju, a kako ulazimo u blagdansko vrijeme, tako mnoge domaće književne tribine također uzimaju stanku za slavlje i odmor. Ipak, prije nego li ispratimo 2018. godinu, u Zagrebu će se po treći put održati jedna od zanimljivijih novih književnih tribina na kojoj svoj rad mogu predstaviti mladi pjesnici i prozaici.

Prijavite se i predstavite svoj rad!

Događanje o kojemu je riječ zove se “Piščeva noć”, a ono je namijenjeno prvenstveno predstavljanju mladih spisateljskih talenata, kako bi im se barem djelomično olakšao mukotrpan proces plasiranja vlastitih radova do zainteresirane publike.

Treća Piščeva noć
Foto: Facebook/Sat Književnosti

Treća po redu Piščeva noć održat će se, već tradicionalno, u zagrebačkom klubu Vinyl na adresi Bogovićeva 3, i to dana 28. 12. 2018., s početkom u 19:30 sati.

Ako se i sami bavite pisanjem te želite vaša djela predstaviti publici, imate još vremena za prijaviti se na 3. Piščevu noć! Da biste se prijavili za sudjelovanje, trebate ispuniti samo jedan uvjet – biti mlađi od 35 godina.

Piščeva noć 1
Foto: Facebook/Sat Književnosti

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu koju možete pronaći na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc7Wwfb-_CAf5ETeFioI8UhRXTE6lAkLiLqzEyMyDeosNfmw/viewform

Nova, posjećena i već dobro uhodana književna večer

Osobno sam nazočio na prošle dvije Piščeve noći, te vam iz prve ruke mogu reći da se radi o događanju koje je obično vrlo dobro posjećeno i profesionalno organizirano.

Piščeva noć 2
Foto: Facebook/Sat Književnosti

Uz spisatelje, koji se obično predstavljaju čitajući po jedan prozni ili dva kraća poetska uratka, publiku zabavljaju i nastupi gostujućih glazbenika. Iako se Piščeve noći održavaju tek oko godinu dana, i to u povelikim vremenskim razmacima od nekoliko mjeseci, radi se o već dobro uhodanom događanju.

Zato, ako želite da se za vas i vaš rad čuje, sada za to imate idealnu priliku. Ulaz na Piščevu noć je besplatan i slobodan za sve, tako da na svoj nastup možete dovući sve svoje prijatelje, zajedno se počastiti pićem i poharati pozornicu svojim umotvorinama.

Piščeva noć 3
Foto: Facebook/Sat Književnosti

Kako ne biste zaboravili kada trebate navratiti u Vinyl, predlažem da se odmah dodate i na njihovom Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/459297391142068/

Ja ću biti tamo. A vi?

***

Preporučeni tekst: Domaća pjesnička scena budi se iz dugog sna: iscrpan popis pjesničkih tribina u gradu

Najave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.