Rock zvijezde ne znaju svoj rok trajanja. Hoćete dokaz? Marilyn Manson prodaje vlastiti dildo

Sjećate li se vremena kad je Marilyn Manson bio jedna od najkontroverznijih i najpopularnijih rock zvijezda na svijetu? Da, u 2018. se toga davnog razdoblja već pomalo teško prisjetiti. Nekad mokri san svake wannabe gotičarke, Manson se danas pretvorio u podbuhlog sredovječnog muškarca s našminkanim licem, koji gubi dah prilikom nekad atraktivnog kreštanja u mikrofon, te zbog fizičkih i psihičkih problema konstantno otkazuje vlastite koncerte.

No, da stvari budu još tragikomičnije u ovoj Mansonovoj priči, izgleda da gospon “Antikrist” ima problema s prihvaćanjem vlastite ocvalosti, te da misli kako je i dalje glavna atrakcija i ikona buntovne mladeži. (Hint: nije.)

Tako je Manson odlučio milosrdno ispuniti seksualne fantazije svojih nekadašnjih i sadašnjih obožavateljica i počastiti ih izbacivanjem Marilyn Mansonovog dilda na tržište. No, rekao bih da se malo preračunao, jer njegove nekadašnje obožavateljice danas su vjerojatno već udane, imaju djecu, više se ne šminkaju crnom šminkom i Mansonove CD-e zamijenile su nekim drekom od Rihanne, Sie ili Adele.

Manson 2
Foto: Wikipedia

Dildo s Mansonovim minijaturnim licem

Tužno je kad čovjek nije svjestan vlastitoga roka trajanja. Manson definitivno više nije kontroverzni seks simbol koji je nekad bio. Posljednjih par godina pod konstantnom je kanonadom kritika i ismijavanja tiska i svojih nekadašnjih fanova zbog svog ocvalog izgleda, neinventivnih novih albuma i loših nastupa uživo. No, umjesto da poradi na glazbenom aspektu svojeg brenda (jer ipak bi on prvenstveno trebao biti glazbenik), on je odlučio igrati na kartu seksepila koji više, mnogi se slažu, ne posjeduje.

Tako se na tržištu pojavila abominacija nazvana Double Cross Dildo. Radi se o savitljivom crnom dildu koji, pazite sad ovo, na sebi ima utisnuto Mansonovo ime, a vrh je oblikovan prema Mansonovom licu u punoj šminki. Krajnji rezultat je proizvod djeluje beskrajno smiješno, nakaradno i, budimo iskreni, nevjerojatno jeftino – kao neko mini čudovište iz šund horror filmova. Nije baš nešto što biste poželili sebi gurnuti u mjesto gdje sunce ne sja.

Manson 1
Foto: Wikimedia Commons

No, ako vas je slučajno sramota što posjedujete dildo s Mansonovim minijaturnim licem (lol), mislilo se i na to, jer uz proizvod dobivate i diskretnu platnenu vrećicu s Mansonovim logom u kojoj možete skladištiti svoga mini-Marilyna.

A cijena? Oh, pa to bar nije problem. Samo 125 dolara!

Kako ne ostarjeti dostojanstveno

Mansonov dildo moguće je naručiti na njegovoj službenoj stranici, a ako među mojim čitateljima slučajno ima nekog zainteresiranog za kupnju, onda je valjda ključna informacija, koju kao savjesni novinar trebam prenijeti, ta da se ovaj dildo diči dimenzijama od 20 centimetara dužine i 3,8 centimetara širine. Proizvod je načinjen od neškodljivog silikona, ima vakuumsku bazu pa si ga možete pričvrstiti i na zid, a u napomeni stoji da se blijeda boja na licu dildo-Mansona s vremenom može skinuti zbog “uporabe”.

Mansonov dildo
Foto: marilynmanson.com

Za kraj imam potrebu reći sljedeće. Bilo bi krajnje vrijeme da se popularni glazbenici posvete svojoj profesiji – stvaranju glazbe. A ako više nisu u stanju doprinijeti na tom području, onda nema sramote u dostojanstvenom povlačenju u mirovinu. No Manson iz nekog razloga misli da je i dalje fantazija svake disfunkcionalne tinejdžerke (i ponekog tinejdžera?) na svijetu, dok bi većini današnjih alternativaca u najbolju ruku mogao biti tata, ili pak ocvali edgy ujak u krizi srednjih godina.

Nemam ja ništa protiv Mansona, čak i volim dosta njegovih pjesama (naravno, starih). No, postojao je jedan jedini način na koji je ovaj danas ocvali roker koji više nikog ne šokira mogao ostati relevantan: ne proizvođenjem vlastitog dilda, već novim kvalitetnim pjesmama.

***

Preporučeni tekst: Spaljeni bend tvrdi da su slučajno obrisali svoj novi album

Bizarno, Boemski kutak, Glazba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *