Počinju pripreme za najluđi tajni party u zagrebačkim šumama

Svi željni avanture, provoda i oživljavanja mistike underground gradskih elektro partyja bolje neka si u kalendar zapišu iduće događanje, jer u Zagrebu se uskoro ponovno održava najluđi tajni party u Hrvatskoj!

Zagreb Tribes 2017
Foto: Boris Kvaternik

Radi se o elektronskom partiju koji ponovno organizira kolektiv po imenu Zagreb Tribes. Možda se sjećate njihovog ludog prošlogodišnjeg događanja koje se održalo u nekom selu pokraj Save, i koje je bilo toliko spektakularno, nabrijano i glasno da su ga čula sva obližnja naselja te ga je, na žalost, prekinula policija? E pa, po svemu sudeći, i ove godine možemo očekivati jednaku nezaboravnu atmosferu i brojne atrakcije, no ovoga puta osigurani od prijava zbog buke.

Zagreb Tribes lokacija
Foto: Google Maps

Naime, organizatori iz Zagreb Tribes tvrde kako su našli novu savršenu lokaciju za svoj idući veliki party, na kojoj ne bi trebalo biti nikakvih smetnji od strane zabrinutih građana i predstavnika vlasti sve do ranih jutarnjih sati. U pravom stilu tajnih elektro partyja, objavljene su zemljopisne koordinate mjesta održavanja – 45°46’53 n 15°52’15 e. Kada, međutim, upišete ove koordinate u Google Maps, doznajete da je mjesto održavanja partyja mali šumarak pokraj Save, usred nepreglednih poljana zagrebačkog Jankomira.

Zagreb Tribes 2017 2
Foto: Boris Kvaternik

Organizatori za ovaj događaj, koji će se održati 22. 9. 2018., najavljuju četiri glazbena floora. Zastupljeni žanrovi glazbe bit će dub, techno, psy i punk (live bendovi!). Najavljena su neka od najzanimljivijih imena domaće underground scene, kao i gostujući izvođači iz Italije i Francuske.

Osim četiri nezaboravna floora, posjetitelje će na ovom partyju dočekati i pregršt klope, pića i umjetničkih instalacija, vizuala i svjetlosnih efekata.

Zagreb Tribes 2017 3
Foto: Boris Kvaternik

Ulaznice se kupuju isključivo online putem maila zagrebtribes@gmail.com. Jeftinije ulaznice po cijeni od 55 kuna mogu se nabaviti do datuma 18. 8., a nakon toga će u razdoblju od 19. 8. do 21. 9. ulaznice koštati 75 kuna. Na samom ulazu cijena ulaznica bit će 90 kuna.

Zagreb Tribes 2017 4
Foto: Boris Kvaternik

Do sad najavljeni izvođači uključuju:

  • Techno floor: Petar Dundov, MMMeniga, Herya
  • Dub floor: Dubzoic feat. Tommy Evok, Warrior Charge Soundsystem, Egoless, Slavonija Vibes Syndicate, Flic Flico, Dub Alibi
  • Psy floor: Curious Details, Klaada, Pila, Atomic Hive
  • Punk floor: najava izvođača slijedi uskoro
Zagreb Tribes 2017 5
Foto: Boris Kvaternik

Ako ste siti svakodnevice, dnevne rutine, zamora gradskog života i ljetne dosade – sada znate gdje možete bar na jednu noć zaboraviti na sve i provesti se na partyju o kojem će se, kao i prethodnom, nesumnjivo pričati još godinama! Što se tiče vašeg novinara – on je već i prošle godine nazočio ovome raspašou, a ako bude sreće, infiltrirat će se među ekipu i ove godine!

***

Preporučeni tekst: Mladi genijalac u Zagorju je otvorio interaktivni Park znanosti

Najave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.