Najavljen prvi gost u novoj sezoni poetske tribine Preludiranje

Već smo pisali o novoj pjesničkoj tribini u Zagrebu koja nosi naziv Preludiranje i postoji negdje od početka 2018. godine. Tribina je odnedavno promijenila lokaciju održavanja te uskoro nastavlja u Rock & Blues Baru na  Jarunu. U današnjoj vam najavi donosimo i vijest o prvom najavljenom gostu u novoj sezoni Preludiranja.

Rock & Blues Bar nalazi se uz samo Jarunsko jezero, na adresi Aleja Matije Ljubeka 35. Prvo Preludiranje u organizaciji Milka Kiša iz poznatog Hladnog Piva bit će održana već iduće srijede, 29. 8., s početkom u 20.30 sati.

Prvi najavljeni gost ovosezonskog Preludiranja je pjesnik i prozaik Mario Lovreković iz Petrinje. Nakon njegovoga nastupa, svatko od posjetitelja bit će dobrodošao i osobno stati za mikrofon te podijeliti s publikom poneki vlastiti stih.

Preludiranje
Foto: Facebook/Preludiranje na Jarunu – M Lovreković pjesnik

Mario Lovreković rođen je 1978. godine. Član je redakcije i kolumnist PS-Portala, te časopisa Zvezdani Kolodvor. Uz to surađuje s mnogim književnim časopisima i portalima, među kojima su i Helly Cherry, Afirmator, Metafora, Književnost uživo, Književnost.org, Black Sheep, Kvaka i Ubiq.

O gostu novog Preludiranja

Lovreković je 2016. godine bio član žirija na književnom natječaju Vilinske priče u organizaciji BG Storytelling Club “Reč i glas” iz Beograda te član ocjenjivačkog povjerenstva i koautor zbirke kratkih priča na natječaju Grad ukletih, organizatora elektronskog časopisa Afirmator i izdavačke kuće Presing iz Beograda. Uz to, organizirao je i razne pjesničke natječaje za PS Portal i Zvezdani Kolodvor.

Mario Lovrekovic
Foto: Facebook/Stari krovovi

U 2015. godini objavio je zbirku kratkih priča strave Tamna strana užasa, koju je izdala Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja. Prije i nakon toga objavio je cijeli niz proznih djela i poezije na raznim književnim portalima, zbirkama priča i natječajima.

Njegov se poetski i prozni stil nerijetko temelje na horor tematici i na istraživanju tamnih strana ljudske psihe. Stoga, ako volite nešto drugačiju poeziju koja ne priča samo o cvijeću i o sunčanim livadama, svakako ne propustite prvo Preludiranje na novoj jarunskoj lokaciji!

***

Preporučeni tekst: Poetske večeri u organizaciji Milka Kiša uskoro na novoj lokaciji

Najave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.