Kino umjesto filma za djecu klincima prikazalo horor. Rezultat? Dvorana puna vrišteće djece!

Ako ste vrlo zlobni i žilama vam umjesto plazme kolaju ugrušci ironije, možda ćete današnju priču smatrati čak i urnebesnom. U suprotnom, vjerojatno čete se zapitati: “Kako li je uopće moguće da netko toliko zajebe?!” 😀

Kino dvorana puna vrišteće djece

O čemu se radi? Pa, ukratko – nepažnja uprave jednog kina rezultirala je time da je na jednoj filmskoj projekciji za djecu umjesto filma za klince prikazan nadnaravni horor o duhovima. A radnici kina skužili su da nešto nije kako treba tek kad su se našli suočeni s dvoranom punom vrišteće, prestravljenje djece.

Ovaj se incident dogodio u Kanadi, u gradu Montrealu. Ova je priča završila u medijima zahvaljujući tweetovima novinara web stranice Screen Rant, koji je slučajno nazočio incidentu.

Na ovoj filmskoj projekciji za djecu trebao je biti prikazan novi film o pokemonima po imenu Detektiv Pikachu. No, umjesto ovog, djeca su vidjela početak nadnaravnog horora po imenu Prokletstvo tugujuće žene (The Curse of La Llorona). U ovom se šarmantnom i nimalo neprimjerenom filmu radi – pazite sad ovo – o duhu žene koja je udavila vlastitu djecu u potoku, pa se ona i njezina mrtva djeca vraćaju terorizirati žive ljude i njihove klince.

Prikazali klincima horor o duhu majke čedomorke!

Cijela ova kinematografska bruka započela je već i prije samog filma. Još dok su svi bili uvjereni da se doista nalaze na projekciji filma Detektiv Pikachu, moglo se uočiti da nešto nije kako treba prema foršpanima koji su se vrtjeli prije samog filma. Tako su klinci u Montrealu prvo vidjeli i najavu horora Annabelle Comes Home (film o opsjednutoj dječjoj lutci), nakon toga najavu filma Joker (mračni akcijski film o ludom sociopatu s klaunskim licem), te najavu remakea hororca Child’s play (još jedan film o opsjednutoj dječjoj lutci).

Već nakon ovih foršpana, dobar dio klinaca u publici se uzrujao i počeo plakati, no kino i dalje nije shvatilo da ne prikazuje pravu filmsku vrpcu, te se cirkus nastavio. Klinci su tako vidjeli i početak filma Prokletstvo tugujuće žene. U prvoj sceni filma, usput budi rečeno, vidimo ženu kako utapa svoju djecu u potoku.

Radnici ovog kina uočili su svoju pogrešku tek kad je većina klinaca u kinodvorani već vrištala i plakala, i kad su roditelji počeli masovno odvoditi djecu iz dvorane. Ugasili su film i pokušali ispraviti stvar upućujući ostatke svoje užasnute publike na ispravnu filmsku projekciju. No, šteta je već bila počinjena.

Nije prvi put

Usput, ovo nije prvi put da se nešto ovakvo dogodilo. Naprotiv, ovakve su kinematografske zabune poprilično česte. Tako je prethodni sličan incident završio u medijima ranije ove godine kad su u britanskom gradu Ipswichu klinci u kinu, umjesto crtića Peppa the Pig vidjeli trailere za horore Ma i BrightburnNo, ova dva incidenta samo su mali dio vrlo dugog i samo djelomično dokumentiranog popisa sličnih incidenata.

I dok će razni roditelji, pročitavši ovu vijest, idućih mjeseci zasigurno voditi svoje klince u kino s dozom nepovjerenja i strepnje, internetsku je publiku vijest o dvorani punoj preplašene djece prvenstveno dobro nasmijala, te mnoge nagnala da na netu podijele i vlastita slična iskustva iz djetinjstva.

***

Preporučeni tekst: Studija upućuje da su ljudi koji vole šund filmove inteligentniji!

Bizarno, Boemski kutak, Film

One thought on “Kino umjesto filma za djecu klincima prikazalo horor. Rezultat? Dvorana puna vrišteće djece!

  1. Obožavam kraj filma prokletstvo tugujuće žene.Tj Kada se La Llorona ili Marija djeci pokazala iz ružne u lijepu ženu.Malo mi se i je svidjela ta žena kada je pokazala lijepo lice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.