Trance, šuma i mistični uvidi: upoznajte Varaždinske Toplice iz neke druge dimenzije

Žalite li ponekad što su dani Woodstocka i djece cvijeća iza nas? Ako je vaš odgovor da, tada pripremite neku olovku i notes, jer imamo festivalske vijesti koje će vas razveseliti!

High Grounds 2
Foto: Facebook/High Grounds Festival

Naime, grupa entuzijasta, zaljubljenika u prirodu, dobar provod i glazbu već zadnjih nekoliko godina organizira višednevni psihodelični festival u prekrasnoj prirodi Pišćanovca kraj Varaždinskih Toplica. Ime festivala je “High Grounds”, A ove godine održat će se 27. i 28. 7. Za dodatne detalje pogledajte službeni FB event organizatora.

High Grounds 3
Foto: Facebook/High Grounds Festival

Sad, što je točno “High Grounds, pitate se? Zanima vas što se tamo nudi? Sažmimo to ovako – bilo da vas zanima duhovnost, ekologija, glazba ili jednostavno dobar provod – nećete ostati kratkih rukava.

Fear and Loathing in Varaždinske Toplice

High Grounds 4
Foto: Facebook/High Grounds Festival

U popodnevnim satima, za vrijeme oba dana festivala, posjetitelji će moći sudjelovati u raznolikim zanimljivim predavanjima i priredbama, poput radionice meditacije i yoge, prikazivanja duhovnih i aktivističkih dokumentaraca, izložbe fotografija umjetnice Bambii, zdravog piknika, radionica sviranja udaraljki, ekoloških performansa, igraonice za djecu, prezentacije craft piva, i još mnogo toga.

High Grounds 5
Foto: Facebook/High Grounds Festival

U večernjim i noćnim satima pa sve do ranog jutra, atmosfera će se još i dodatno zahuktati jer tad počinje glazbeni program. Ove godine moći ćete svoja slušna osjetila izložiti zvučnim frekvencijama DJ-eva, psihodeličnih slušaona, alternativnih bendova, te trance / dub / house / techno setova, i raznih nacionalnih i internacionalnih  glazbenih izvođača.

High Grounds 6
Foto: Facebook/High Grounds Festival

Kad vam uza sve nabrojano navedemo i da je festivalska karta svega 50, a jednodnevna 40 novčanica naše domaće valute, tada valjda znate da već trebate početi puniti gepek svoga auta indijanskim perjanicama, bojama za tijelo, šamanskim amajlijama, prostiračima za meditaciju, bocama vina i rakije i ostalim potrepštinama, te se početi ozbiljno pripremati za izlet u Varaždinske Toplice!

***

Preporučeni tekst: Predstavljamo vam indijskoga boga marihuane!

Najave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *